Platsannonser

Riksmäklaren i Dalarna växer!

Riksmäklaren har funnits i Dalarna sedan slutet av 90-talet och vi bedriver verksamheten i egna fräscha lokaler i Mora och Ludvika. I Kopparberg, strax utanför Dalagränsen, har vi dessutom en liten filial. Vårt verksamhetsområde är i princip hela Dalarnas län och norra delen av Örebro län. Vi förmedlar alla typer av fastigheter samt bostadsrätter.

Nu behöver vi 2 fastighetsmäklare med placering i Mora respektive Ludvika. Utvecklingsmöjligheterna är mycket goda och är du intresserad så kan du på lite sikt bli delägare.

Du skall ha fastighetsmäklarutbildning. Du får gärna vara nyutexaminerad eller redan registrerad fastighetsmäklare. Har du praktiken kvar får du gärna göra den hos oss!
Du bör ha social kompetens, vara utåtriktad, ha lätt för att “ta” människor, kunna skapa ett förtroende och sist men inte minst, vara säljinriktad!

Vi sätter stort värde på att du är engagerad, tar egna initiativ och har förmågan att vara med och skapa en ”vi”-känsla.
Lönen är både fast och provisionsbaserad.

Välkommen med din ansökan så snart som möjligt via email eller “vanligt” brev. Ansökan skall innehålla en kort beskrivning av dig själv, CV, referenser och löneanspråk. Skicka ansökan till tomas.granath@riksmaklaren.se eller till Riksmäklaren Fridhemsplan 2, 792 30 Mora, märk kuvert med “Ansökan Fastighetsmäklare”

Mer information? Kontakta Tomas Granath, Tel: 070-5246895,
E-mail: tomas.granath@riksmaklaren.se

307_logga.gif.scale

MOHV_Annons_maklardagen_gavle_fb_web_20150115

Annons Högskolemäklarnas hemsida-page-001

wendell

Extrajobb koordinator på fastighetsförmedling

Är du student eller liknande och vill ha ett extrajobb? Har du en utåtriktad personlighet och lätt att ta kontakt?

Jobbet innebär

 • 4-12 timmar i veckan. 120 kr/h med fina möjligheter till bonus i form av högre lön
 • Kontakt och uppföljning av befintliga och nya kunder över telefon och mail
 • Assisterande vid visningar av lägenheter
 • Helgjobb förekommer i viss mån

Vad vi erbjuder

 • 120 kr/h med fina möjligheter till bonus i form av högre lön.
 • Ett varierande extrajobb med mycket fria händer för dig som studerar eller dyl.
 • En unik möjlighet att se hur ett mindre företags drivs och byggs upp.
 • Lokaler centralt i Vasastan, Stockholm
 • Praktik (betald) för dig som studerar till fastighetsmäklare

Vi söker

 • Dig som är mellan 20 till 35 år
 • Dig som brinner för entreprenörskap och försäljning.
 • Dig som har en god social förmåga och lätt att uttrycka dig
 • Dig som är ansvarsfull och pålitlig
 • Dig som klarar av att arbeta självständigt

Extra meriterande

 • Vi ser det som ett stort plus om du har tävlat på hög nivå i någon idrott, men det är inget måste.
 • Att du studerar till fastighetsmäklare

Mejla eller ring Niklas Wendell, 0730556011

www.wendell.se

Utskick_mail_personal_140204

 

 

Maklarhuset_Logga_rosaMäklarhuset - platsannons-maklardagen

Oscars_helsida_210x297 (3) copy

annons student.indd

 

lf_1

 

Svensk Fastighetsförmedling i Tumba söker en driven Villamäklare

Vi är en av de marknadsledande i Tumba och vi satsar hårt på att växa ännu mer. Under förra året gick vi från en marknadsandel på 10% till 17%. Vi tycker också att det är viktigt med en personalgrupp som mår bra och trivs. För att komma ett steg närmare vårat mål att bli marknadsledande behöver vi förstärka oss ytterligare med en villamäklare och söker dig som drivs av att göra riktigt bra bostadsaffärer. Kanske är du nyutexaminerad och vill ha en rivstart på karriären? Eller har du några år i branschen bakom dig, men har ambition att ta dig vidare och det nu? Oavsett erfarenhet är du mycket professionell och förtroendeingivande samt brinner för att göra affärer. Du är öppen och lyhörd inför andras åsikter och behov, kunders såväl som kollegors.

Svensk Fastighetsförmedling erbjuder dig unika förutsättningar för att lyckas i ditt yrke som t.ex. vår försäljningsmetod och marknadens största kundregister med aktiva spekulanter. Dessutom kommer du att kunna dra nytta av gemenskapen och den väletablerade erfarenheten som finns inom kedjan, landet runt. Med argument som ”ett utmanande arbete med stort ansvar”, ”goda förutsättningar för hög framtida inkomst” eller ”dynamisk arbetsmiljö” har våra medarbetare röstat fram oss som en av Sveriges tio bästa arbetsplatser 2010, alla kategorier.

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att höra av dig till Björn Petrén, franchisetagare i butiken i Tumba på telefon 070-774 45 40 eller Markus Helin, franchisetagare på telefon 070-88 444 93. Besök gärna vår butiks hemsida på www.tumba.svenskfast.se. Om du redan nu vet att du vill göra fler och bättre bostadsaffärer framöver är du varmt välkommen med din ansökan.

Ansök!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *